buldan in tarihi eserleri 

1. Buldan ve çevresindeki tarihi eserler.

... tripolis kenti
    #3381714 (arabam var, 10.05.2008 23:39)
  2. pervin buldan: bu eserin dünya da eşi benzeri yok.
    #3381727 (isildur, 10.05.2008 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

buldan in tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buldan in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buldan in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10000000000000 » emo tayyip » avanak kuzenler » babanin biyigi kesmesi » turkiye futbol ekolu » amentu » lucifer anarchos » mersin » devlet bahceli » windows vista service pack 2 » sari kanat » trumanshow » frederic chopin » yavuz sultan selim » don t play with matches » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarihi yazmak » gokce firat » cennet » 18 yasina girer girmez ehliyet almak » bilgi gokkusagi lgbt » burcu esmersoy » devrim » shizofren » b 2 » fotospor un transfer haberleri » 45 lik » dee brown » johann heinrich pestalozzi » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » cansiz hoca