bulan varsa yazabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dibini bulan varsa soylesin
  2. bu basliga sadece guzel kizlar yazabilir
  3. format dahilinde herkes istedigini yazabilir
  4. ya varsa
  5. ne varsa
  6. sevgili bulan kiz arkadas
  7. seksi igrenc bulan kiz
  8. kingi bulan insan
  9. su ile kafa bulan insan
  10. ip den adres bulan alet

© 2008 - uludağ sözlük

bulan varsa yazabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bulan varsa yazabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulan varsa yazabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» help to close guantanamo » heroes » gerger » don t steal my style » acz ve fakr » power b » merhamet » sivas » bilgi gokkusagi lgbt » buyuk goguslu olup sutyen kullanmamak » jingoist » tarkan » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » ozgur sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » der meister » 100000000000000000000000000000000000 » bahcelievler lisesi » xentrix » 100000000000000000000000000000000 » tsk da reform ihtiyaci olmasi » benim adim kirmizi » heima » andrey tarkovski » sarah palin » hashasi tarikati » tatnim » unlulerden duymak istenilen sozler » sylar » sana deger