bulan eklesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. facebook ta sadece elit yazarlar eklesin beni
  2. balikcisini bulan olta
  3. moral bulan taraftar
  4. su ile kafa bulan insan
  5. g noktasi bulan alet
  6. sevgili bulan kiz arkadas
  7. x i bulan insanin ilk sozleri
  8. seksi igrenc bulan kiz
  9. ip den adres bulan alet
  10. vuku bulan hadise

© 2008 - uludağ sözlük

bulan eklesin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulan eklesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulan eklesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haim fresco » in the shadow of our pale companion » los angeles clippers » devilsadvocate » hancock » 14 nisan 2007 cumhuriyet mitingi » bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi » kendimi evlenecegim kadina sakliyorum » her gun banyo yapan tuhaf insan » tiyatroda surekli alkis tutan tuhaf insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci