bukemedigin eli opeceksin 

kapat

1. tartışılır. öncelikle o eli ve bileği neden bükmeye kalkıştığın önemlidir. eğer gerçekten haklı bir sebebin olduğuna ve o elin ve bileğin bükülmesi gerektiğine inanıyorsan bunu başaramadığında o öpücüğü kondurman kelimenin tek anlamıyla yavşaklık olur. yok ben bu işi sadece spor olsun diye yaptım benim hayat felsefem de spor gibidir, o nedenle kaypak davranabilir ve bunu incelik ve nezaket kisvesi altında gerçekleştirebilir ve hatta hiç utanmadan bunu olgunluk olarak niteleyebilirim diyorsanız hiç lafım yok. dürüst bir rekabet sadece kişi kendisini aşmaya çalışıyor ve yenilenme çabası içinde çırpınıyorsa mümkündür. başka bir insan ya da persona devreye girdiğinde hiçbir rekabet dürüst olamaz. bu bağlamda kendisine yenik düşen bir insanın kendi elini öpmesi de basit bir mastürbasyondan öteye gitmeyecektir. kendimizi kandırmayalım. bunlar eski çin taktikleri.üzgünüm ama gülüyorum.
    #625273 (ditty, 11.09.2006 14:52 ~ 14:54)
  2. anlamı çok eskilerde kalmış, şu an için geçerliliği pek bulunmayan, delikanlılığın kitabından bir söz. Günümüzde bükülemeyen bileklerin vuruluyor yahut vurduruluyor olması ne acıdır.

(bkz: delikanlılık bile eskide kaldı ağalar)
    #625378 (BlindGuardian, 11.09.2006 15:27)
  3. (bkz: bilek değil miydi lan o)*
    #625385 (sadakatsiz, 11.09.2006 15:28)
  4. (bkz: yiğidi öldür hakkını yeme)
    #662973 (asiti kaçmış kola, 24.09.2006 20:16)
  5. yenemeyeceğin adama yaltaklanacaksın yoksa ağzını burnunu kırar anlamına gelen atasözü.
    #666361 (tankut kabza, 25.09.2006 23:19)
  6. (bkz: yakalarsam muck muck)
    #666546 (okyanus, 26.09.2006 00:09)
  7. fenerbahçe maçlarından sonra galatasaray için verilen sür manşettir.
    #3854030 (sekura, 22.08.2008 13:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bukemedigin eli opeceksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bukemedigin eli opeceksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bukemedigin eli opeceksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bukemedigin eli opeceksin. Copyrights of the articles are belong to their authors.