bugunun basliklari 

kapat
  1. ciddiye *alınıp dolduruldugu takdirde
    eminim sozluk tarihinin en fazla entry alacak baslıktır.
    bence 1000 entry olur
    (oksuz sarı cicek, 22.05.2006 00:11)
  2. e ben basliim bari amac hizmet zaten
    -bugunun baslıları
    -yazacak baslık bulamamak
    -son entry
    -vardar ovası
    -laz pacino
    -mert aydın
    ...
    e her isi ben mi yapıcam...
    (oksuz sarı cicek, 22.05.2006 00:21)
  3. (bkz: gereksiz söylemler)
    (snakesawar, 22.05.2006 12:51)
  4. 22.05.2006, saat 14:31 , evet sayın okuyucular, bugünün önemli başlıkları şöyle ;

politika---------------------------
    - arnold civardanegezer sözlüğü bırakmasın kampanyası çığ gibi gibiyor, uludağ belediyesi mesajı yanlış anlayıp kayak sezonunu kapattı.

- sözde pontus soykırımı, türkleri gülmekten kırıp geçiriyor.

- bülent ecevit'in durumunu beyin amcıklaması olarak nitelendiren yazar, çaylak olunca, ben nerde yanlış yaptım dedi.

yaşam ------------------------------

- kardeş türküler konserinde olay çıktı, grup üyeleri adımıza yakışmadı dedi.

- kendisinden uzun sevgilisi olan erkekler topuklu ayakkabı giymeye başladı, ebeveynler şaşkın.

spor ----------------------------------

- aziz yıldırım, bir kere bıraktım dedim, sözünden dönen başkan mı istiyor sunuz dedi, daha önce döndünüz ama diyenlere karşı sessiz kalmayı tercih etti.

hava durumu ----------------------------

istanbul tabiri caizse gavur amı gibi yanıyor, stüdyo 35 derece

bugünün başlıklarından bir potbori sunduk, reklam kuşağından sonra uludağsözlük alemin kralı müzik eğlence programını izleyeceksiniz.
    (impayatoy, 22.05.2006 14:48)
  5. bugün tuşunun üstünde durulduğunda çıkan sarı kutucukta okuyabileceğiniz yazı
    (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 27.05.2006 16:12)
  6. yaklaşık 2 ay önce sözlüğe yeni geldiğim zamanlar 1000'i zor vuran, şimdilerde ise 2000'lere dayandığını görmemle sözlüğün 2 ay içerisinde ne kadar geliştiğine bizzat tanık olmamı sağlayan içerik.
    (6.4.r.1.$.h, 05.08.2006 15:30)
  7. yarının başlıklarından önce, dünün başlıklarından sonraki başlıklardır bu bugünün başlıkları.
    (dabaddah, 29.09.2006 22:49)
  8. an itibariyle sol frame e sığmayan başlıklardır.
    (pammuk, 22.01.2007 20:08)
  9. an itibariyle sayisal olarak eksi sozluk u gecmis basliklardir.
    (splinter, 22.07.2007 16:59)
  10. an itibariyle;

ekşisözlük 649,
    itüsözlük 430,
    uludağsözlük 826

aklıma insan boku ile tavuk boku arasındaki farkı getirdi.
    (wedonthavetotakeourclothesoff, 28.09.2007 14:43 ~ 14:44)
  11. fes olmadığı kesindir.
    (taharetmuslugu, 28.09.2007 15:06)
  12. kaç entry girildiğini gösteren sayı aritmetiğinin bazen çalışmadığı hede. tabi arada yazılan entryler kayda geçmiyor sanırım.
    (sex files, 30.01.2008 20:43)
  13. bugün 2000 i geçecek gibi duran sözlük istatistiği. daha önce geçtiğine tanık olmadım. *
    (notrinova, 30.01.2008 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » erkeklerin garipsenen davranislari » tarassudad » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » angelina grun » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » ismailiye » coitus interruptus » dengir mir mehmet firat » senkaya nin tarihi eserleri » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » reyhanli nin tarihi eserleri » tufanbeyli nin tarihi eserleri » ana avrat sovmek » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » cocukluk donemi sanrilari » kaspersky antivirus 2009 » 06 gel 31 » riot van » adobe photoshop cs4 stonehenge » anlattikca yalnizlasmak » gokhan unal » sevilesi yasaklar » old yellow bricks » joe satriani » tanri misafiri » calinmis goruntuler yonetmeni » hanim oldu » yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa