bugun turkiye 14 sehidine agliyor 

kapat
  1. son birkaç günde, hain kurşunlara hedef olan 14 vatan evladı için yapılan istem dışı harekettir.

bugun türkiye 14 tane türk bayrağına sarılmış tabuta bakıp ağlıyor,
    bugün türkiye 14 tane dul kadına ağlıyor,
    bugün türkiye babasının turk bayragina sarılmış tabutu üzerinde oyuncak arabasını gezdiren, hiçbirşeyden haberi olmayan yetime ağlıyor.
    bugün türkiye ocakları sönmüş 28 anne babaya ağlıyor.
    bugün türkiye evlilik yıldönümü, ölüm yıldönümü olmuş mehmedciğine ağlıyor,
    bugün türkiye aynı aileden verilen 3. şehide ağlıyor,
    bugün türkiye 1 milyon insanını vererek kurtardığı topraklarda haince kurşunlanabilirliğine ağlıyor,
    bugün türkiye iyi yönetilemediğine ağlıyor,
    bugün türkiye kendi kimlik verdiği insanlarca ihanete uğramasına ağlıyor,
    bugun turkiye 14 sehidine agliyor!!!

ey düşman bil ki bu gözyaşları acziyetin, caresizliğin değil hüznün gözyaşları, ey düşman bil ki bu gözyaşlarının her damlası kafana yağacak kurşunlara dönüşecektir, ey düşman bil ki bu gözyaşlarının her damlası intikam yeminimizin altına basılmış bir mühür, atılmış bir imza hükmündedir.

(bkz: şehidim emanetin şerefimdir)
    #434504 (palta, 17.07.2006 15:54)
  2. sadece bugun aglıyorsan yazıklar olsun sana türkiye !
    bunu daha yeni gördüysen yuh sana türkiye !
    sebeplerini hala daha farketmediysen, yazıklar olsun türkiye !
    bu duruma önlem almayanları baştacı ettiysen, ordunu yıprattıysan yuh sana türkiye ...
    ab'ye, abd'ye yaltaklanmak gecer akçe olduysa, ayıp sana türkiye ...
    hamasetten öteye gidemiyorsan, bu işi kökünden çözemiyorsan sus artık türkiye,
    sus ...

not : son 1 haftadır bu konuyla ilgili bir şeyler yazmayı planlamama rağmen özellikle yazmadım, neden diye soran olursa bakınız;
    (bkz: dilimde tüy bitti)
    #434548 (montajelemani, 17.07.2006 16:04 ~ 16:24)
  3. bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler politikası yüzünden yaratılan 14 şehidin yasıdır.
    #434635 (LocK, 17.07.2006 16:26)
  4. kandil dağına girmeden yapılacak yurtiçi askeri operasyonlar,yangın tüpünü alevin dibine değil üstüne püskürtmeye benzediği için,önümüzdeki süreçte -ne yazık ki- bitmeyecek olan durumdur.ne acı...
    #434670 (gothic evil, 17.07.2006 16:35 ~ 16:36)
  5. bu şehitler sormaz mı? bu yüce millete sormaz mı, neden diye?

yetmedi mi, hala yetmedi mi, verilen bunca canın hesabını apo denen köpekten sonra bu yöneticilerede sormamız gerekmez mi?

türkiye cumhuriyeti ordusu dünyanın en kuvvetli ordusu da neden 1 km ötedeki kansızları katletmeye yetmiyor? nerde askerim, nerde bakanım, nerde milletim? nerdesiniz? kimlesiniz? yetmedi mi bu acılar?

şehit törenlerinde dökülen göz yaşları mı kurtaracak bu devleti, bu milleti?
    dünyanın en iyi savaşan milleti mi kazıyamadı bu pkk denen illeti?

bu şehitler sormaz mı? neden hala apo denen köpek adasından emir veriyor diye? hergün onlarca şehitlerim, kardeşlerim giderken insan hakları nerede? apo denen köpek insanda benim kardeşim, askerim insan değil mi?

utanın insanlar! bu insanlık ayıbıdır. zalime baş kaldırmayan, zülmünde yanında destekçisidir.

nerde bu devlet? nerde bu millet! neden bu kadar tepkisiz..?

yetmedi mi?
    #435373 (cell-im, 17.07.2006 20:17 ~ 20:20)
  6. (bkz: sözlükte siyaset yapmak)

edit:sadece bugün mü ağlıyor diye sorulası başlık.bugün 14 şehide ağlayan yazarlar 10000 şehite ağlamıyor muydu?

(bkz: siyaset içerikli entry girip şükela peşinde olan yazarlar)
    #435383 (postmortem, 17.07.2006 20:19 ~ 20:22)
  7. -"sadece ağlıyor efendim ve bu da bizi ağlatıyor."
    #435385 (kerrat cetveli, 17.07.2006 20:19)
  8. ateş yine düştüğü yeri yaktı.yine televizyonlarda teröre lanet okundu da,önemli olan sonuç görmek.apo hala,örgütüne dair sır vermeksizin rahatta oldukça,nasıl kurutulacak bakalım pkk'nın kökü?
    #435412 (PuCCa, 17.07.2006 20:26)
  9. teröristle masaya oturalım diyen adamı seçen de türk milletidir sonuçlarına katlanıcak olan da. türkiye o 14 şehide hiç ağlamasın... bu sonucu kendileri doğurdular.
    #435589 (chazsmyr dhuunyl, 17.07.2006 21:19 ~ 19.05.2007 19:25)
  10. birileri ölüyor birileri yaşasın diye...ama yaşayanların umurunda bile değil, onlar için canlarını feda edenler..ölüyorlar ama arkalarında binlerce kayıp ruh bırakarak gidiyorlar bu dünyadan..anneler, babalar, kardeşler, eşler, çocuklar...

'kimin umurunda?' soruyorum.'kim ne yapıyor?'..saçma sapan başlıklar açıp, sayfalarca dolduranlar iki satır bir şey yazamıyorlar.

diyeceksiniz ki:'yazsak ne olacak?'.

bende derim ki:'yazmayınca hiçbir şey olmaz.ama yazdıkça, okudukça bir şeyler olur, bir şeyler yolunu bulur.en azından 'ne kadarız?biz kaç kişiyiz?' bunu biliriz.

http://www.kanalturk.com....yazar.php?yazarlar_id=166

http://www.kanalturk.com.tr/yazar.php?yazarlar_id=25
    #435610 (buhara, 17.07.2006 21:25)
  11. bunlar ne zaman duracak ya da durdurulacak! diye isyan ederiz ama elimizden neden birşey gelmez. her şehit haberinde yüreklerimiz sızlar da niye hala şehit veririz. sorumlu kimdir,nedir,nelerdir. bizim hiç mi suçumuz yoktur. ateş düştüğü yeri yakar. çabuk unutuyoruz, çok çabuk...
    #435717 (komplikasyon, 17.07.2006 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bugun turkiye 14 sehidine agliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bugun turkiye 14 sehidine agliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun turkiye 14 sehidine agliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » en iyi filmler » ilkokulun vazgecilmezleri » aaron stainthorpe » sevgilinin ayak fetisisti olmasi » yun fat chow » gorsellik » kocaelispor » cevriye » universite harclarina yuzde 10 zam istegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci