bugun seni sevemedim sozluk 

kapat
  1. sözlüğün sevilmemesi hadisesidir...

x yazar: bugün seni sevemedim sözlük.
    sözlük: çok da zikimde...
    #2072277 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 05.08.2007 03:03 ~ 03:53)
  2. yediği ekmeğe ihanet eden yazarın söylediği söz.
    #2072333 (byLait, 05.08.2007 03:27)
  3. + bugün seni sevemedim sözlük!
    sözlük: bu kim lan?!
    3. gereksiz: valla tanımıyorum abi!
    sözlük: s.ktir git lan burdan, sevememişmiş.. it sıpası seni...
    + eee... evet, gideyim o zaman ben artık.. öyle yapayım...
    #2072344 (kuzgun, 05.08.2007 03:32)
  4. ahmet türk denen kişiye 'satılmış şerefsiz' dediğim için beni çaylak yapan sözlüğe en içten duygularımla söylediğim söz..* ***
    #2072349 (nickerim, 05.08.2007 03:32)
  5. +bugun seni sevemedim sözlük
    -niye?
    +ne bilim içimden sevmek gelmedi..
    -be g.tveren sabahtan beri entryleri soktun içime bir bir buna ne dicen peki!
    +nası yani?
    -orama burama tıklamayıda biliyosun!
    +gorusuruz sozluk..
    -siee itolusuuu!
    #2072367 (mysterious, 05.08.2007 03:39)

© 2008 - uludağ sözlük

bugun seni sevemedim sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bugun seni sevemedim sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun seni sevemedim sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dom dom bullet » sen kimseyi sevemezsin » ataturk un soyledigi iddia edilen sozler » uludag sozluk mail hizmeti » osman gurbuz » siir » ailelerin begendigi kizlarin begenmedigi delikanli » chris duhon » tainted love » flaming lips a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci