bugun de olmedim anne 

kapat
  1. ateş çemberinde hayat süren bir insanın kendini emniyette hissettiği anda en sevdiği insanı düşünerek söylediği söz.
    #205140 (palta, 28.04.2006 15:38)
  2. çanakkale'de savaşan bir askerin mektubun'da yazan cümle.
    #205142 (Eqin, 28.04.2006 15:40)
  3. yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım
    kahvelerde oturdum, çocuklarla konuştum
    sıkıldım, dertlendim, sevgilimle buluştum
    bugün de ölmedim anne.

kapaliydi kapilar perdeler ortuk
    silah sesleri uzakta boğuk boğuk
    bir yuzum ayriliga bir yuzum hayata donuk
    bugün de ölmedim anne.

üstüme bir silah doğruldu sandım
    rüzgar, beline dolandığında bir dalın
    korktum, güldüm, kendime kızdım
    bugün de ölmedim anne.

bana böylesi garip duygular
    bilmem niye gelir, nereye gider?
    döndüm işte; acı, yüreğimden beynime sızar
    bugün de ölmedim anne.

ahmet erhan
    #775444 (louis cyphre, 26.10.2006 04:40)
  4. ahmet erhan ustanın muhte$em $iiri dardayim'da geçen söz. ahmet kaya'nın efsunkâr sesinden duyulur (bkz: sevgi duvarı) albümünde.
    #947482 (ceviz agaci, 04.12.2006 11:56)
  5. günümüzde hala bazı telefon görüşmelerinin ilk cümlesi.
    nasıl iç burktuğunu çok az insanın anlayabileceği cümle.
    keşke böyle cümleler kurmaya hiç gerek olmasa.
    #947511 (lusi, 04.12.2006 12:02)
  6. Ayrılık üstüne söylenebilecek en yaralayıcı cümlelerden biridir. Keşke ayrılıklar hiç olmasa. Keşke hep ashk sevgi kazansa.
    #2390389 (shendy, 27.09.2007 20:52)
  7. günümüz gençliğinin, üniversite ortamının kıymetini anlamasını sağlayacak şarkıdır.

nasıl ve neden mi? bir zamanlar bu ülke dış güçlerce o kadar alenen kullanılıyordu ki, insanlar üniversitelerde birbirlerini vuruyordu. hatta öyle bir zaman geldi ki, üniversite öğrencileri o gün yaşadıkları için kendilerini şanslı saydılar. zira her gün onlarca insan ölmekteydi. yani o gün akşam eve sağ salim dönebilen biri bugünde ölmedim anne, şükür diyordu.

şimdi bakıyorum da üniversite gençliği sürekli geyik yapıyor, koklaşıyor falan. şimdiki gençlik bir hayli şanslı, bunu bilmeli.
    #3562429 (yuzyillardir akan cesme, 20.06.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

bugun de olmedim anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bugun de olmedim anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun de olmedim anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakiyim vallahi gerizekali » garnizon » raum der zeit » saint petersburg » bu davanin savcisi basbakansa avukati da benim » don » vurucu sarki sozleri » barisarock » norvecce » besiktas eski besiktas degil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci