bugun de gecti ders calisamadik artik yarin 

kapat
  1. klişleleşmiş öğrenci sözü, yaşadım ben bunu hem de çok kez, hepimiz yaşadık; sanırım başlıktaki dejavu yönlendirmesi bundan olsa gerek.

kar yağar, dışarı çıkar kar topu oynar öğrenci, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    yeni bir sevgili bulur, heyecanlıdır öğrenci, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    sevgilinin başı ağrıyordur, canı sıkılır öğrencinin, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    sevgiliden ayrılır, canı sıkılır öğrencinin, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    taraftarı olduğu takım maç kazanır, sevinir öğrenci, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    taraftarı olduğu takım maç kaybeder, üzülür öğrenci, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    anne ile tartışır, canı sıkılır öğrencinin, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    halı saha maçı vardır, yorugundur öğrenci, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin...
    sigarası bitmiştir, başı ağrıyordur öğrencinin, bugun de gecti ders calisamadik artik yarin....
    .....
    .....
    .....
    ve milyonlarca sebep var, bu yıl da kazanamadık üniversiteyi artık seneye...
    (goodboy, 05.05.2008 00:16)
  2. (bkz: yarın diye diye öss nin gelip çatması)
    (sokullu, 05.05.2008 00:17)
  3. hayatı yarına erteleye erteleye erteleyecek yarın bırakmamaktır. gelecek de bir gün gelecektir. *
    (ParaNtez, 05.05.2008 00:18)
  4. yumurta ucuna gelmeden çalıştığından bir şey anlamayan, illa ki o stres, baskı, yetiştirememe korkusu altında çalışması gereken öğrencinin bunu kendi kendine dürüstçe söylemek yerine çeşitli bahanelerle gün atlatmasıdır. zira, son gece çalışmak gibisi yoktur, insan okuduğunu bir kerede anlayıverir.
    (children of condom, 05.05.2008 00:19)
  5. (bkz: üşeniyorum, o halde yarın)
    (a nick, 05.05.2008 00:19)
  6. bir tür hayat felsefesi. yumurtanın kapıya gelmesini, dayanmasını, hatta 3 kez vurmasını bekleyen bünyelerin öğrenciyken kutsal bildiği manifesto.
    şöyle ki;
    okuldan gelinir, sınava çalışmak için masaya oturulur. açlık hissedilir. gidip yemek yenilir. tekrar oturulur. bu sefer susanır. gidip su içilir. tekrar oturulur. bu sefer çiş gelir, tuvalete gidilir. tekrar oturulur. bi bilgisayara bakılır, 2 saat sohbet edilir. derse dönülür. tam o sırada akşam yemeği yenir. sonra ağırlık çöker. sonra en sevilen dizi başlar. sonra çay içilir. sonra meyve yenir. sonra geç olur. o saatten sonra çalışılsa da akıl almaz. yarın otobüste çalışılır. evet, en iyi fikir otobüste çalışmaktadır. vicdan rahatlatılır. mışıl mışıl uyunur.
    sabah olunca (bkz: bkz otobüste ders çalışamama)* *
    (mitheithel, 05.05.2008 00:21)
  7. (bkz: bir gün gelecek bir gün kalacak) * sözünü sürekli aklıma getiren öğrenci sözüdür.
    (dibi dibi rek, 05.05.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» derinlemesine pas » nihat kahveci » sadik gultekin » besiktasli yabancilarda o harfi sorunsali » homer simpson » forwardla bak ne olacak » ben boyle veda etmeliyim » asansor boslugu » baskadabiseydemicem » kazim kazim » ilk insan » az cok » kelmajeste » evillyrics » camiye giden solcu » dua » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » toplumsal sistemler » grup olarak goster » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » biko » aninda goruntu show » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » yumusak g subesi » emmaline » everytime i die » turkcell super lig » muharrem iffetligul » en derin aci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa