bugun benim degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bugun benim dogum gunum
  2. gecmis degil bugun gibi
  3. bugun allah benim icin ne yapti
  4. bugun uludag sozluk benim icin ne yapti
  5. bugun benim dogum gunum ve yalniz degilim
  6. bugun ciplak gezilir ama toplum buna hazir degil
  7. o benim problemim degil
  8. benim kalbim tas degil
  9. af benim isim degil
  10. bu hata benim degil

© 2008 - uludağ sözlük

bugun benim degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bugun benim degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun benim degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agam bu suyun esansi eksik » nuclear assault » sevisirken partnerinin pipisini koparan azgin kari » damlaya damlaya ergenekon olur » hazreti ebubekir » asfalt silindiri ile pizza hamuru acmak » houston rockets » 4st 7lb » allen » unutulmaz aktorlerden unutulmaz replikler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci