bugun ben bir guzel gordum 

kapat
  1. bir erkan ogur klasiğidir. gulun kokusu vardi adlı albümünün bir parçasıdır.
    sözleri şöyledir;

Bugün ben bir güzel gördüm
    Bakar cennet sarayından
    Kamaştı gözümün nuru
    Onun hüsnü cemalinden

Bahçanın kapısın açtım
    Sanırsın cennete düştüm
    Sevdim çoştum helalleştim
    Buse aldım yanağından

Salındı bahçaya girdi
    Çiçekler selama durdu
    Mor menekşe boyun eğdi
    Gül kızardı hicabında

Bahçanın kapısı güldür
    Dalında öten bülbüldür
    Emrah'da bir edna kuldur
    Bağışla geç günahından

(bkz: erkan oğur)
    #269537 (AkreP, 22.05.2006 14:52)
  2. ercisli emrah türküsüdür.
    #581268 (paradigma, 27.08.2006 12:46)
  3. Bugün ben bir güzel gördüm
    Yeşiller giymiş ağ üzre
    Bir bakışta aklım aldı
    Dururken ben ayağ üzre

Mah yüzüne mi bakılır
    Bakanlar yanıp yakılır
    Her söyledikçe dökülür
    Leblerin balı yağ üzre

Beni mesteden canıdır
    Zülfü gönüller damıdır
    Her biri birer haramidir
    Kirpikleri kapağ üzre

Der Mustafa geldi ise
    Hak inayet kıldı ise
    Ferhat dağı deldi ise
    Koyam ben dağı dağ üzre

*
    #1014728 (mulayim, 18.12.2006 02:45)
  4. aynı zamanda öğretmeni tarafından içinde guzel kelimesi geçen cümle kurması istenen birinci sınıf öğrencisinin kurduğu kasıntı cümle...
    #1564069 (kravisnitoltol, 24.04.2007 16:15 ~ 25.04.2007 08:23)
  5. bazı insanların, aynanın önünden geçerken otomatik ve artık rutin şekilde söylediği bir cümle. haklarıdır; çünkü gururla söyleyebilirler bu cümleyi kendileri için.
    #2753958 (karin, 27.12.2007 17:06)

© 2008 - uludağ sözlük

bugun ben bir guzel gordum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bugun ben bir guzel gordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun ben bir guzel gordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafaya takilan sorular » bagerbof » gstv org » hayatta daha onemli seyler var » ahmet yildiz olmedinin bunye uzerindeki etkileri » project gotham racing » namik kemal » mmorpg » nazli nin yeri » matematikten sogutan basliklar » yaran entryler » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » calismayacak kadar zengin olmak » daudi baldrs » don t play with matches » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benim annem bir melek » eyvah dokuza bir yakalandik » vazgecilmezden vazgecmek » 15 ekim 2008 » thomas hobbes » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » ntv spor un la liga reklami » sicak su muzigi » aysu ata » lisede cikista bekle lan kavgalari » metrobus duragi degnekcileri » elbet bir gun bulusacagiz » iliskilerde olmazsa olmaz uc sey » sutlu badem corbasi » teoberk jr