bugun anladim 

kapat
  1. rafet el roman'ın bir şarkısı.

bugün anladım, beni sevmediğini
    sadece tanıdık, sana yakın biriyim.
    sadece varlığına, alıştığın biriyim

kızgınım canım, ama kendime
    laf anlatamadım, şu inatçı gönlüme
    kırgınım canım, ama kendime
    sana kapılıp giden, şu zavallı kalbime

git ne olur, nasıl olsa unuturum
    acılar bana kalsın, dünya senin olsun
    git ne olur, nasıl olsa alışırım
    hüzünler bana kalsın, mutluluk senin olsun.

bugün anladım, sana ait değilim
    sadece adını, bildiğin biriyim
    sonuna geldiğimi, herşeyin bittiğini

kızgınım canım, ama kendime
    laf anlatamadım, şu inatçı gönlüme
    kırgınım canım, ama kendime
    sana kapılıp giden, şu zavallı kalbime

hüzünler bana kalsın, mutluluk senin olsun.
    #92592 (tutunamayanlardan, 28.02.2006 18:17)
  2. hakkaten guzel muzıgı var.Sozleride cok populer bi hikayeyi anlatıyor aslında.Piyano nun yuruyusu cok guzeldr.Bunun da bariz en güzel yeri ;

hüzünler bana kalsın, mutluluk senin olsun .
    #122556 (hendrix, 21.03.2006 04:36)
  3. hikayenizi en güzel özetleyen parçadır belki. yaşarken herşeyi kusursuz sanırsınız , seviyorsunuz ya kördür gözünüz.. ve bir gün o hiç gitmeyeceğini sandığınız insan gitmek istediğini söyler. ardından kararan bir sahne , yavaşça kapanan perdeler..
    git ne olur , nasıl olsa alışırım
    hüzünler bana kalsın , mutluluk senin olsun..
    #385327 (witch, 29.06.2006 20:52)
  4. klibini mustafa mayadagın cektigi,mekan olarak cevahir otelin kullanıldıgı güzel bir rafet el roman şarkısı.
    #608512 (karpuzkabugu, 05.09.2006 01:02)
  5. rafet el romandan pek hazzetmeyen kişilerin bile sevdiği, sorma neden ile beraber favoriler arasında yer alan, süper bir müziğe sahip şarkı..
    #1224241 (marjinal fayda, 28.01.2007 20:05)
  6. bir insanın sevilmediğinde hissetiklerini en iyi anlatabilen şarkıdır. can acıtır.
    #1225949 (pinkbaby, 29.01.2007 01:44)
  7. aslında inandığınız bir çok şeyin var olmadığının hayal kırıklığının ve kendine acımanın getirdiği cümledir.
    #1226090 (mersa, 29.01.2007 02:14)
  8. rafet abimizden beklenmeyecek derecede güzel şarkı. "bugun anladım beni sevmediğini....bugun anladım sana ait olmadığımı..." ayrılık acısının insana ne denli büyük olduğunu kulaklarımızla işitmemize neden oluyor adeta. insana "bir daha seversem ulan..." dedirtiyor.
    evet, bugün anladım onun da beni sevmediğini.*
    #3189752 (fabala, 25.03.2008 21:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bugun anladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bugun anladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugun anladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bugun anladim. Copyrights of the articles are belong to their authors.