bugatti 

kapat
  1. 1998 yılında isim hakları Volkswagen'e satılmıştır.Üretimi VW AG tarafından yapılmaktadır.
    #657497 (Scepture, 22.09.2006 20:39)
  2. türkiye'de bu sene bir adet satılacak araca bicilen fiyat 2.5 milyon eurodur.turkiye satış sorumlusu 10 15 civarında potansiyel alıcı oldugunu belirtmiştir.
    #2803751 (rapter, 07.01.2008 18:01 ~ 18:02)
  3. ön paneline hastası olduğum araç.
    aşağıda veyron 16 4 modelini görebilirsiniz:

http://www.haberdefteri.c...erresimleri/bugatti_1.jpg
    #2803806 (notrinova, 07.01.2008 18:13)
  4. en son modeli veyron olan , her babayiğidin binemeyeceği ; fakat sadece parası denizdeki kum gibi olanların binebileceği lüks araba sınıfının en iyilerindendir .
    #3353765 (iskelealabanda, 04.05.2008 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

bugatti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bugatti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bugatti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye beste yapmak » duzcespor » siradan insanlara tahammul etmek » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » hulya avsar in kurban kesmeye karsi olmasi » tutamadim kacirdim » odaya ogun samast posteri asmak » etyen mahcupyan » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games