bufeci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bufeci islami
  2. bufeci gazeteciler
  3. bufeci sirin
  4. yanlis sigara veren adi bufeci
  5. kasar ve sucugu transparan kesebilen bufeci
  6. kadinlara hot dog verirken tatmin olan bufeci
  7. bufesinin onune sebil koyan bufeci

© 2008 - uludağ sözlük

bufeci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bufeci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bufeci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim takoz bilgisayarim » 20 agustos 2008 madrid ucak kazasi » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » locked out again » yapamazsan yok » astronomy domine » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar » her ev kadini 50 gram orospuluk bilmeli » 1501 » sehit olup cennete gitmeyi planlayan kurnaz turk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games