budut 

kapat
  1. edit'in ikiz kardesi. fazla mesaisi oldugunda kardesine yardim eden fedakar insan.
    #108976 (child, 10.03.2006 17:48)
  2. düdüt olarak da kullanılan editin değişik şöylenme biçimi..düdütten iyi olduğunu düşünüyorum şahsen , zira düdüt aklıma garip şeyler getiriyor..gece 12yi geçmedi..ama öyle..
    #3071044 (hefeweizen, 28.02.2008 15:56)
  3. entarilere edit yaparken "edit:" gibi ciddi bir giriş yerine daha eğlenceli giriş sağlayan belli ettirgeç. dudut kardeşinden daha eğlencelidir, çünkü edit ve büdüt ikilisinin edi ve büdü ikilisine nazire yababilitesi de vardır. kullanımını severek izliyoruz...
    #3457174 (baskalaricehennemdir, 28.05.2008 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

budut başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. budut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu budut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biskuvi yiyen gorgusuz yetiskin » yurtsever cephe » alchemist » business channel » serena williams » kenan dogulu » john fitzgerald kennedy » her kavgada biten tip » zlam com » okunan gazeteden karakter tahlili yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci