bu yorgunluktan biktim 

kapat
  1. eskilerden bir b.ö. şarkısı.

bu yorgunluktan bıktım
    bıktım bastıran uykudan
    saat gecenin üçüydü
    yapamadıklarım düşündürücüydü

keşmekeşten bıktım
    kimin eli kimin cebinde
    paradan parasızlıktan
    zamana karşı koşmaktan

bıktım bıktım bıktım
    omuzumdaki yükten
    nasihatten sükunetten
    hani nerde umut?

bırak açılsam sonsuza
    dokunsam bir kere
    devam etsem kesmeden
    rahat rahat
    bırak bırak bıraaak
    #495350 (yasakani, 04.08.2006 06:04)
  2. şu aralar çok söylediğim bulutsuzluk şarkısı...
    #2496250 (korlerulkesindeaynasatanadam, 20.10.2007 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

bu yorgunluktan biktim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu yorgunluktan biktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu yorgunluktan biktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul un rektor atamalari » anlamli sarki sozleri » lena chamamyan » kurani kerim b meali » saklambac oynarken gorunmez olan cocuk » uludag sozluk ten soguma nedenleri » metro gisesi memuru » 40 mahalle 40 kadin muhtar » han ritm » maria bello a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games