bu yildizda benim icin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yildizi yildizda bulabilirsin yalniz
  2. sizin icin istikbal olan seyler benim icin mazidir
  3. ben gelmedim dava icin benim isim sevi icin
  4. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi
  5. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir adim
  6. hasta ol benim icin oleyim senin icin
  7. ol benim icin oleyim senin icin
  8. benim icin
  9. benim icin bir
  10. benim icin ode

© 2008 - uludağ sözlük

bu yildizda benim icin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu yildizda benim icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu yildizda benim icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suleyman demirel » uludag sozluk iftari » azimli ramazan davulcusu » daniel faraday » johnny and mary » virgin radio » kavunun dibini koklamak » misafirlige gelen kizla opusme tedirginligi » anason yagi » bir aziz olarak zemin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games