bu yaz ben cok degistim 

kapat
  1. yaz tatili dönüşü okulun ilk gününde yapılan en eski triptir. en sıkıcısıdır da. bir allahın kulu da sabit kalıp dönmez okula. herkes de bir kasıntı, bir pozlar, cool havalar. sanırsın içine başka ruh üflemişler adamların. çoğu olayda olduğu gibi bu tribin temel nedeni de okulun güzel kızlarına kendini gösterebilme, içlerinden birini oltaya getirebilme kaynaklıdır. allahtan ki bu kolpa 'ben bu yaz çok değiştim' havası aynı günün öğlen sonrası vakitlerine doğru kalmaz. eski hanzo herif tekrar ortaya çıkar. zamanında bende çok yaptım ordan biliyorum.
    #4083159 (hamit el sabah, 13.10.2008 13:26)
  2. sonrasında sarfedilebilecek cümle;

(bkz: ben böyle değildim, sonradan oldum)
    #4083395 (filozofil, 13.10.2008 14:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bu yaz ben cok degistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu yaz ben cok degistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu yaz ben cok degistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bu yaz ben cok degistim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » reazot » turk lirasinin degeri » bilkent universitesi makina muhendisligi » jedi mind tricks » turkiye nin en iyi gazetesi » muhtasar beyanname » armani black code » hacca giden sosyete » otobusteki liseli kizlar » kendini disardan izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tuvaletten sonra sadece sag eli yikamak » komedi dukkani » ilk 11 in altisiyla yatmak » hungaroring » darussafaka ct » baskalari tarafindan ornek gosterilmek » unione sportiva citta di palermo » vize sabahi sozlukte oyalanmak » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » biatch