bu usteki entrylerden pekte farkli olmasin diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su israf olmasin diye yikanmayan tip
  2. ayip olmasin diye cevap vermek
  3. israf olmasin diye yemek ve sismanlamak
  4. tavuk diye yedigimiz marti olmasin ha
  5. entry terbiyesiz olmasin diye sifreleme yapmak
  6. namaz kabul olmasin diye camiiye girmeyen chp li
  7. ayip olmasin diye gulunen akraba esprileri
  8. sozluk yazarligi iptal olmasin diye entry girmek
  9. sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek
  10. ayip olmasin diye rakibinden dayak yiyen boksor

© 2008 - uludağ sözlük

bu usteki entrylerden pekte farkli olmasin diye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu usteki entrylerden pekte farkli olmasin diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu usteki entrylerden pekte farkli olmasin diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocaeli universitesi » pencereden atlamak » sergen yalcin » buyuk iskender » nikon d90 » ozlenenler » silte » deleme » zinani » sevgili » cikista senlik var » ampersand » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » catacak yer aramak » gstv org » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayrunnisa gul » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » gunumuzde yasanan asklar » thk 16 » the raven » minik » the rapture » saint nicholas » terorun beyni barzani mihmandari akp » agriyi kesmek icin bulunan yontemler » fakirlerin yetistirilme bicimi » cahillikler kitabi » les fleurs du mal » guilherme milhomem gusmao