bu ulkenin evlatlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumhuriyet evlatlari
  2. babanin evlatlari
  3. kemal in evlatlari
  4. onurdan bihaber insan evlatlari
  5. bu memleketin kanunlari yoksa evlatlari var
  6. acilan basliga kurban olan insan evlatlari
  7. ulkenin satilmasi
  8. ben bu ulkenin en iyi pazarlamacisiyim
  9. ulkenin borc gercegi
  10. ulkenin ufkunun acilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » vazelin » sadik yalsizucanlar » faruk ayakkabi » baykal in tarihi taktik hatasi » sukunet » music for a nurse » o cocuklari » turbanli plaj voleybolcusu » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » ulug bey » unisex tuvalette sicmak » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » cemalnur sargut » degirmenler » amacindan saptirilmis icadlar » hadise » gece oturup gunduz uyumak » cikolata bagimliligi » cirith ungol » senin boyun birden atacak » mucize » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » odtu kutuphanesi » buyuk yalanlar » gunun sozu » civi yazisiyla kopya cekmek » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa