bu ucu tam grind sayilmaz ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu sayilmaz
  2. kavgada yumruk sayilmaz
  3. uck grind
  4. grind
  5. kanunu bilmemek mazeret sayilmaz
  6. tecavuze ugrayan bagirmiyorsa suc sayilmaz
  7. death grind
  8. slave to the grind
  9. gore grind
  10. grind house

© 2008 - uludağ sözlük

bu ucu tam grind sayilmaz ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu ucu tam grind sayilmaz ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu ucu tam grind sayilmaz ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» torpil » wilhelmus van nassouwe » yeni baslayanlar icin arabistan » tekel bayisi » alkislarlayasiyorum com » gul dikeni » sema celebi » gote got demek » en yakin arkadasin animal sex tutkunu cikmasi » platonik ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games