bu tepe pullu tepe 

kapat
  1. ardahan yöresi türküsüdür.

Bu Tepe Pullu Tepe (Nenni De Yarim Nenni)
    Su Gelir Serpe Serpe (Eski De Yarim Hani)
    Dediler Yar Uyumuş (Nenni De Yarim Nenni)
    Uyardım Öpe Öpe (Eski De Yarim Hani)

Altını Bozdurayım (Nenni De Yarim Nenni)
    Gerdana Dizdireyim (Eski De Yarim Hani)
    ipek Mendil Değilsen (Nenni De Yarim Nenni)
    Koynumda Gezdireyim (Eski De Yarim Hani)

Altındır Alay Değil (Nenni De Yarim Nenni)
    Gümüştür Kalay Değil (Eski De Yarim Hani)
    Kınamayın A Dostlar (Nenni De Yarim Nenni)
    Sevdadır Kolay Değil (Eski De Yarim Hani)
    #1353240 (kara hilal, 27.02.2007 01:34)
  2. yaylalarımızda söylediğimiz güzel bir türkü. yayladaki top 10'nun 1 numaralı türküsüdür.
    #1353245 (ardahan, 27.02.2007 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bu tepe pullu tepe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu tepe pullu tepe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu tepe pullu tepe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinek ilaci kokusu » yngwie can t touch this » black metal » ferhat gercek » cikolata selalesine meme ucu degdirmek » tom tucker » cimbiz » yedek pivot » bahceli muhatabim degil » 10000000000000000000 » dr oetker keskul » son ada » vaktiyle iyi biriydi » surekli eksi oy vermek » 1000000000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » danielle lloyd » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » umut en buyuk iskencedir » napoleon bonaparte » bebek idrari sac a iyi geliyor » masturbasyon » rapper ninja » rui pedro dos santos patricio » google cevherleri » wah pedali » egitim » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » free your mind » badi ekrem esofmani » hell march 2