bu tanimdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu
  2. bu 2527 ax
  3. bu abdestle daha cok namaz kilinir
  4. bu abluka dagilacak
  5. bu aciyi seviyorum
  6. bu adalet pek adil bir sey degilmis
  7. bu adam benim babam
  8. bu adam brezilyalilardan daha brezilyali
  9. bu adam buraya 1 macligina gelmedi
  10. bu adam hep alsin ben hep veririm denilenler

© 2008 - uludağ sözlük

bu tanimdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu tanimdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu tanimdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » sicak su muzigi » vonal » justuur » oto kuaforu » yagami raito » gecenin bir yarisi gecen dugun konvoyu » i can go anywhere » andrew divoff » preveze deniz savasi » estonya milli futbol takimi » wrath of the lich king » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » muskara » nike ayakkabi giyen komunist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk » tecavuzcusune asik olmak » surprizlerin icine eden sevgili » 1492 conquest of the paradise » bir teselli ver » eskici » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » ugur meleke » kapitalimzme alternatif akimlar » savulun bbg geliyor » korkunc bisey » yesilayci birine sigara ikram etmek » cuervo del mare » turkzall » fenerium maraton