bu sene 

kapat
  1. sebahat akkiraz'ın 1984 yılında 'insana Muhabbet Duyalı' adlı kasedinde söylemiş olduğu güzel bir sivas uzun havası.

Kara Trende Yol Alıyor Cürekten
    Oturdumda Bir Of Çektim Yürekten
    Dedilerki Yarin Bu Yıl Gelmiyi
    O Da Benim Gibi Yansın Yürekten

Keklik Gibi Taş Başına Oturdum
    Ben Derdimi Cümle Aleme Yetirdim
    Gel Vefasız Biraz Merhamet Eyle
    Senin için Ben Aklımı Yitirdim
    #3537791 (kuntayi kinteleyen adam, 14.06.2008 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bu sene başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu sene ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu sene nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tracy lamar mcgrady » cmylmz dvd » opel corsa » husnu cakirgil » vagina dentata » avrupa insan haklari mahkemesi » sylvie van der vaart » uaral » istanbul buyuksehir belediyesi » sikilmis gotun davasi olmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci