bu sehrin geceleri 

kapat
  1. ferdi tayfur'un damar şarkılarından biridir.
    (bkz: ukte)

Bir başka hüzün taşır
    Bu şehrin geceleri
    Hep seni hatırlatır
    Bu şehrin geceleri

Bazen gizli bir günah
    Bazen dilde bir eyvah
    Bazen olmayan sabah
    Bu şehrin geceleri

Kimini yakıp gitti
    Kimini yıkıp gitti
    Seni de alıp gitti
    Bu şehrin geceleri

Bir başka şarkıdır
    Bu şehrin geceleri
    Bana senin anlatır
    Bu şehrin geceleri

Bazen gizli bir günah
    Bazen dilde bir eyvah
    Bazen olmayan sabah
    Bu şehrin geceleri

Kimini yakıp gitti
    Kimini yıkıp gitti
    Seni de alıp gitti
    Bu şehrin geceleri
    #554983 (palta, 18.08.2006 22:03)
  2. yılmaz tatlıses'in bestelediği şarkıdır.
    #1126591 (gwaihiri, 08.01.2007 23:41 ~ 23:42)
  3. bu şarkıyla aynı ismi taşıyan birde türk filmi vardır ferdi abimizin. taksici ferdi pavyon gülüne aşık olur falan filan... bir şehirler arası yolculukta seyretmiştim daha cücüktüm nasıl aklımda kalmış baksana be. ferdi tayfur hakkat etkileyici bir şahıs olsa gerek *.
    #1126747 (karpuzkabugu, 09.01.2007 00:11)
  4. Bu şehrin geceleri tarifsizdir ve yaşanması gerekir.
    #3470300 (beautycrema, 30.05.2008 19:48)
  5. rakı içiren bir parçadır.
    #4314032 (gulce, 03.12.2008 22:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bu sehrin geceleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu sehrin geceleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu sehrin geceleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bu sehrin geceleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.