bu sefer dovecek beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abi kac babam seni dovecek
  2. cuneyt abi gelecek hepimizi dovecek
  3. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  4. sefer
  5. bu sefer refah
  6. sefer beykozlu
  7. sefer tasi
  8. sefer tarifesi
  9. is as bu sefer haydar bas
  10. hizli sefer

© 2008 - uludağ sözlük

bu sefer dovecek beni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu sefer dovecek beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu sefer dovecek beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koylulerin sehirlilerden daha donanimli olmasi » electro house » insanin degerinin oldukten sonra anlasilmasi » iste gidiyorum » mide » cicek kofte vs burger king » sezen » muthis eleman » galatasaray in turuncu formasi » gulben ergenekon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci