bu sarki degil baska birsey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baska birsey
  2. baska turlu birsey
  3. ask degil sevgi degil baska bir sey bu
  4. zibiklik baska bir sey degil
  5. baska bir dunyada bir baska kisi olmayi istemek
  6. hic birsey
  7. birsey
  8. kargadan baska kus cikitadan baska muz tanimam
  9. sevdigi baska seveni baska olmak
  10. yok boyle birsey

© 2008 - uludağ sözlük

bu sarki degil baska birsey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu sarki degil baska birsey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu sarki degil baska birsey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teardrop » sevgililer sevgilisi » cix mekanda ayran icmek » olimpiyat basinda oturup tikinarak gobek salmak » olimpik havuz » dtp nin sahin kanadi » uludagsozluk » hande yener » uludag sozluk benim sevgilim » the number 23 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games