bu olayin gercek olabilme ihtimalini sevdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben senin benim olabilme ihtimalini sevdim
  2. ben senin iktidarsiz olabilme ihtimalini sevdim
  3. ben senin fake olabilme ihtimalini sevdim
  4. ben senin kadin olabilme ihtimalini sevdim
  5. ben eksi de yazar olabilme ihtimalini sevmistim
  6. ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim
  7. ben seni benimle sevisme ihtimalini sevdim
  8. ben senin iran da yasama ihtimalini sevdim
  9. ben senin insan olma ihtimalini sevdim
  10. ben senin sozlugu hackleme ihtimalini sevdim

© 2008 - uludağ sözlük

bu olayin gercek olabilme ihtimalini sevdim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu olayin gercek olabilme ihtimalini sevdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu olayin gercek olabilme ihtimalini sevdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agri dagi » asik insan bakisi » grz » islam turklerin basina gelmis en buyuk felakettir » ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin » sensiz ve sessiz » sozlukteki en komik yazarlar » eskiya » romiz mektubu » hasan sabbah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games