bu olay sonrasi ben cok guldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sesli guldum
  2. x x iyi guldum sorunsali
  3. guldum gitti
  4. guldum diye verecem mi sandin
  5. kos lan kos olay var
  6. olay olay olay
  7. olay fm
  8. olay
  9. olay olay
  10. olay tv

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» as i lay dying » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » sunger fidani » besni nin tarihi eserleri » 2008 cannes film festivali » fethi okyar » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » seksi oy veren ibne » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » yagmur » unsilent storms in the north abyss » graveworm » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » kendini kopek sanan koyun » turklerin yabanci klipleri araklamasi » bir kuvet hikayesi » yaprakla kurek arasindaki farklar » penis kardesligi » arif keskiner » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » ingiliz gorgusuzlugu » malatya katliami » lagimcibasi » abak » gece » chivas regal » erkeklerden soguma sebepleri » leman sam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa