bu ne acaba 

kapat
  1. bir sürü güzel nick aradıktan sonra duyduğum ilk cümle. Nickim nickim güzel nickim.
    #3469980 (bu ne acaba, 30.05.2008 18:54 ~ 19.07.2008 12:24)
  2. sözlük yazarlarını zahmete sokmayan, kendi başlığını kendi açıp, nickini de açıklayıveren hoşgelmiş yazar.
    #3488645 (pinaa, 03.06.2008 18:38)
  3. seri eksi verenim oldugunu özel mesaj yollu dile getirmiş taze seri eksi veren.

o değilde kimin fake'i oldugunu merak ettim bak.
    #3515828 (zivallione, 09.06.2008 17:28)
  4. format konusunda sıkıntı yaşayan yeni nesil.

formatla ilgili başlıkları tekrar tekrar okuması kendisi için faydalı olacaktır.

özellikle "sadece yazarı ilgilendirecek derecede subjektif", "başlığın sözlük içindeki durumuyla ilgili" ve "soru başlığa cevap entry" konularını tekrar ederse kendi yararına olur.

hoşgelmiş tabi, ama az biraz agresif gördüm.
    #3770984 (dolunayisi, 04.08.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bu ne acaba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu ne acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu ne acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gurcistan » sacriter » alinan dvd den farkli film cikmasi » yasar buyukanit » bir akp piyonu olarak zabita » anne nin yahudi olmasi » abdulezel pasa » seker gibi kura » iktidarin borazancibasisi biyiksiz fehmi » sirtlan payi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games