bu nasil istanbul zindan icinde 

kapat
  1. "bu nasıl istanbul zindan içinde
    kayboluverdi gecem gündüzüm
    bu nasıl istanbul zindan içinde
    bavo bave...

yattığımız yerde güller bitecek
    gün ışıyıp gelir sabret, bu bizim
    yattığımız yerde güller bitecek
    bavo bave... "
    söz müzik: ruhi su
    (sahaf, 08.05.2008 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ekinler dize kadar » almanca » mucho grande » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » odtu de kizlar teklif ediyormus » diyarbakir in tarihi eserleri » yumurta » yemekte tavsan rosto var » meir har tzion » iliski » ismail yk » sinemada film izlemek » kurt » okuyo musun kaca gidiyosun » sex pistols » yigit ozgur esprileri » durmadan 3 posta atmak » kimyasal silahlar sozlesmesi » teknik program mezunlarina lisans yolunun acilmasi » kadinlarin aslinda demek istedikleri » ciss mesaj hani » dumur olaylar » english premier league » ayni ben gibi » cayyolu » cassio de souza soares lincoln » ahirette uzayli ile karsilasan turk » abazan » yaran haber yorumlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa