bu nasil cumle be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli
  2. bu nasil metro bu nasil sehir
  3. o nasil baslik o nasil entry
  4. bil cumle
  5. ez cumle
  6. cumle
  7. ara cumle
  8. cumle alem
  9. cumle kapisi
  10. palendromik cumle

© 2008 - uludağ sözlük

bu nasil cumle be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu nasil cumle be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu nasil cumle be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumlede gizli ibneyi bulmak » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » james thomas » trt dublajcilari » namik kemal » inzivaya cekilmek » celalettin cerrah senaryo grubu » patricio perez » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » joao moutinho » sinek ilaci dumaninda arkadaslarini dovmek » terrible angels » sicak esiyor buralara » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » sozlesmeli subay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antunes » cheapdeath » su 35 » fibroline » seytanin atina binmek » karaoke » adnan menderes » alemdar mustafa pasa » deniz konsimentosu » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » yildirim bayezid » calismayacak kadar zengin olmak » b 17 » nevsehirli damat ibrahim pasa » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu