bu linki dun bu sozluge ekleyen arkadasa sevgiler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen yaz ben okurum linki
  2. msn e kendisini ekleyen kisi
  3. sevgiler
  4. msn ine rastgele kisi ekleyen insan
  5. uye olurken resmini de ekleyen yazar
  6. youtube linki gonderme hastaligi
  7. tanimadigi insani ekleyen msn okuzu
  8. sag framede linki olmayan tek yazi
  9. enderun sevgiler
  10. moderatore sevgiler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bencil sevgili » engin ardic » 4 minutes » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » first breath after coma » su uyur mod uyumaz » albeni bahane star » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » lan o ne » xhamster com » atkafasi » bertaraf et » nazli ilicak » ilkokul da beslenmeye muz koymak » ikea » gamovver » msn dili konusma diline gecerse » hangi top atti lan bu topu » bugun benim dogum gunum » sarimsak yiyip dis doktoruna giden insan » kurbaga surat » space » turkcell super lig » peder agzima sicti lan » kent paul » colin kazim richards » online olanlar » hayedeh » ver elini istanbul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa