bu konuyu daha sonra isleyecegiz 

kapat
  1. bir ilkogretim klisesidir. bazen ortaogretim kitaplarinda da gorebilmeniz mumkun tabi. daha sonra dedim ancak duruma gore "bir sonraki donem", "sonraki yil", "x. sinifta" veya mesela ilkogretim kitabiyse "lisede" goreceksiniz der kitapta.

ornegin; ders fen bilgisi (fizik yok ya ilkogretimde bildigim kadariyla). konu da hareket olsun.

hoca: evet cocuklar neymis? x=v.t bu sekilde alinan toplam yol bulunabilir.
    kitapta da buna benzer sekilde ifadeler yer alir.

ogrenci merak eder tabi: "hoca atiyorum bir harekerli direk x hizinda mi yola cikiyor, (sabit hiz demek istiyor) yani hizlanip yavaslamiyor mu? (ivmeden bahsediyor)

kitabin veya hocanin verecegi cevap "bu konuyu daha sonra isleyecegiz." dir. kestirip atmaktir, sorumsuzluktur. halbuki cocuk merak etmis, ne olur basit bir dille anlatsan? neymis efendim, daha sonra isleyecekmisiz. cocuk oldu meraktan be. beklesin mi o kadar zaman ha? sorarim size? (bkz: ya ben lan neyse bir sey demiyorum)

(bkz: gosterip vermemek)
    (bkz: serefsizlik)

ps: aradim ama benzer bir baslik bulamadim.
    #3043433 (84 44 114 44, 22.02.2008 14:30)
  2. dersine(!) günü birlik çalışıp gelen öğretmen repliğidir.
    #3043467 (eksik bir sey, 22.02.2008 14:42)
  3. öğrencilerin biyoloji dersinde ısrarla cinsellik konusunu işlemek istemeleri üzerine öğretmenin her defasında sarfettiği söz.
    #3043472 (filozofil, 22.02.2008 14:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bu konuyu daha sonra isleyecegiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu konuyu daha sonra isleyecegiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu konuyu daha sonra isleyecegiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismacun » milliyet internet » enver kuray » danielle lloyd » fetullah gulen » 100000000000000 » koy enstituleri » seri halde arti oy veren melek » devletcilik » menajerlik oynarken pardesu giymek » sende olani sana koyacagiz » kur yapmak » secde » cemil meric » dinodream » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » direktman » 1000000000000000000000000 » agriyi kesmek icin bulunan yontemler » umut en buyuk iskencedir » alois hitler » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » tff ucuncu lig » rui patricio » 26 ekim istanbul halisahada futbol zirvesi » nike ayakkabi giyen komunist » taraf gazetesi nin finansmani » turban » clavicula nox » sahaya cikan takimi alkislamak » kenan kalav