bu kadar olur 

kapat
  1. pes dogrusuile aynı anlamı taşıyan sözcük
    (junior, 08.11.2006 05:37)
  2. çaylaklık ve yazarlık arasında gidip gelen şahsın başlıca tepkisi.
    (abberline, 08.11.2006 05:38)

© 2008 - uludağ sözlük

bu kadar olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» madimak oteli » youtube un kapatilmasi olgusu » seri eksi oy veren moderator » i am f » yalniz goz koprusu » pirateturk net » seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » aile ile beraber izlenmeyecek filmler » invert seker » 2008 » esra erol la izdivac » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » mide bulantisi » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » faati » inkar etmek » kucuk ibo nun yengesi » ugur meleke » mustafa ekinci » ucun biri » nail puller » capkin koca yalanlari » iddia makami » he was a quiet man » mortaki » damat hobbit pasa » sozlukle ilgisiz istekler » shearwater » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » mesene » aamu » genc » ve gulumse simdi » kizlari guzel gosteren detaylar » tufarganli asik abbas » oturdugu yerden entry girmek » kelebek » en nazik kufurler » yucel ozenc » bir faunanin ogleden sonrasi » yurek solda atar » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » japone » zall » deathcrush » chicago bulls » spore » baadir » tiroit bezi » language a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa