bu isler nasil isler bizden habersiz isler 

kapat
  1. karışık işlerin nasıl işlediğini anlamayan bünyenin sarfedeceği türden bir laftır.
    yani "beni aşar" gibi de bir anlamı olmakla beraber, "bu iş nasıl yürüyor yahu" gibi de bir anlamı vardır.
    (bkz: gözüne sokmak.)
    (bkz: anlayanlar anlamayanlara anlatsın.)
    #2878725 (maribaturu, 22.01.2008 14:37)
  2. fi tarihinde mustafa topaloğlu tarafından televole tarzı bi programda söylenilen söz.nasıl bi etki bıraktıysa hala unutamamışım.
    #2878734 (spanger, 22.01.2008 14:40)
  3. (bkz: nejat işler)
    #3580392 (bugsbunny, 25.06.2008 11:59)
  4. (bkz: organize işler)
    #3580411 (bkrcnr, 25.06.2008 12:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bu isler nasil isler bizden habersiz isler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu isler nasil isler bizden habersiz isler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu isler nasil isler bizden habersiz isler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bu isler nasil isler bizden habersiz isler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » dunyahakimiyeti » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » i can you can what can you do » crack the books » amat » dunya yetmez » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » moderasyonun kacak guresmesi » a double tour » goge bakma duragi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sen dogus tan sanslisin ben kenan dogulu dan » ataturk un bas ortusune el uzatmasi » meclis lokantasinin ucuz olma nedenleri » bluevelve nin sozlukte moderator olmasi » filistin » niklas » yalnizlik » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » hebenneka » dostun bir gulu yaralar beni