bu ilac agrinin nerede oldugunu nasil biliyor 

kapat
  1. sahibinin yetişkinse biraz saf, çocuksa da biraz ağzı bozuk olduğu teşhisini koymamıza olanak veren şaşkınlık ifadesi.
    #2364234 (mit against cia, 23.09.2007 01:38)
  2. fitilin gideceği yeri, etki edeceği yeri bulması için google earth e bakmasına gerek kalmayacağı şekilde tasarlanmış olduğundan biliyor cevabı verilesi soru.
    *
    (#2072153)
    #2364305 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 23.09.2007 01:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bu ilac agrinin nerede oldugunu nasil biliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu ilac agrinin nerede oldugunu nasil biliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu ilac agrinin nerede oldugunu nasil biliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bu ilac agrinin nerede oldugunu nasil biliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » flutter » i belong to fethullah gulen » sizofren » peugeot 608 » heitor villa lobos » chp ye carsafli kadinlarin katilmasi » pusi takan genc » bir kulunu cok sevdim » gianluigi buffon » pompa fiyatlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » silah fabrikasi » bursagaz » placebo » zifir » stevie ray vaughan » maxinator » murat karayalcin in yine hezimete ugrayacak olmasi » abdullah ocalan in kapitalizmle ilgili makalesi » renault symbol » stag