bu hikaye burada biter 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu ask burada biter
  2. bu hayat burada biter
  3. cumhuriyet burada kuruldu burada yikilacak
  4. atak biter mac biter
  5. hikaye
  6. on ucuncu hikaye
  7. hikaye tahlilleri
  8. dogaclama hikaye
  9. hikaye lan bunlar
  10. o bildigimiz hikaye

© 2008 - uludağ sözlük

bu hikaye burada biter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu hikaye burada biter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu hikaye burada biter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitap okumamayi marifet saymak » 80 lerde cocuk olmak » kar yagarken dinlenecek sarkilar » asik olunasi kadinlar » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » subat » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » bakara suresi » sevgili ile zillere basip kacmak » ozru kabahatinden buyuk » yildiz teknik universitesi » baslik domalmak » ruyada uyuyamamak » bozulan uyku duzeni » sehit annesi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » palm mute » genelkurmay i yipratmayan tek sey » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » the beatles » anne ben kimim » a fine romance » slideshare com » mehmet ali nuroglu » yemek yemenin ilkellik olmasi » desifreolmusdisiuuser » la kayyume illahu » minibuscu laflari » ah bir atas ver