bu guzellik soydandir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onemli olan dis guzellik degil ic guzellik
  2. dis guzellik
  3. guzellik
  4. ic guzellik
  5. yap bir guzellik
  6. guzellik mustahzarlari
  7. zamana guzellik kat
  8. guzellik yetmez
  9. guzellik kralicesi
  10. dogal guzellik

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seniz akel » necmettin salaz » albaraka turk » tiramola » euro 2008 turkiye aday kadrosu » closure » topuklu ayakkabi » yaran spam mailler » kagit ustunde » fairson » chatwalk ta bir yerde » deprem olunca klavyeye kosmak » sef buna bir goz atsan iyi edersin » elinde kagitla ezan okumak » warum diyor » ben seni asla » frozen by icewinds » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » mihail gorbacov » converse giyen turbanli kiz » elbistan in tarihi eserleri » osmanlica » howlin wolf » vefa istanbul da bir semtmis » hande yener » homo diniyocimus » hayrunnisa gul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa