bu gercegi degistiremezsiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gercegi duymak isteyenin gercegi kabul etmemesi
  2. akp gercegi
  3. 100 akp gercegi
  4. pkk gercegi
  5. ufo gercegi
  6. x gercegi
  7. edison ve akp gercegi
  8. cukurova gercegi
  9. canakkale gercegi
  10. hayatin gercegi

© 2008 - uludağ sözlük

bu gercegi degistiremezsiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu gercegi degistiremezsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu gercegi degistiremezsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jesse james » any colour you like » bir kadina soylenebilecek en agir soz » ncldlbz » like a prayer » egeid » beyer » hell march » turk lirasi banknotlari » francis bacon » kendim ettim kendim buldum » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antalya store » turk edebiyati romancilari » bizim evin halleri » pijama ile markete gitmek » navlun » herkes gibisin » aci » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » teutates » cortun » turkiye a milli futbol takimi » 2064 eurovision sarki yarismasi » the idol » soganli sirkeli ayran » fatih altayli