bu entryi surekli editlemekten biktim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biktim
  2. biktim be
  3. biktim bu hayattan
  4. biktim boyle
  5. biktim artik
  6. biktim her gun olmekten
  7. bu yorgunluktan biktim
  8. caylakliktan biktim
  9. biktim artik yasamaktan
  10. oyle biktim ki sizden

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» minik mavi balina » brandon lee » seovilerin agababasi » riza pehlevi » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » american outlaws » osman nuri sozkesen » gareth jones » ozen pastanesi » ercan saatci » aramaya siddetle iman etmek » kurtlar vadisi pusu » elini attin mi et gelecek et » ahmet mahir peksen » emlakci » ayar verirken ayar almak » karaisali nin tarihi eserleri » carefree » yaran videolar » her konuda saka yapabilme hurriyeti » kim feenstra » 14 mayis 2008 » gunumuzde degisen sol » pisma ne o lyubvi ili tretya eloiza » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » fatih tekke » the fountain » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » adiyaman in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa