bu entry i daha once gammazlamissiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu entry yi daha once gammazlamissiniz
  2. bu entry i daha once zaten gammazlamissiniz
  3. dikkat bu entry i daha once zaten gammazlamissiniz
  4. daha iyi entry ye kasmak
  5. bir entry nin daha sonuna geldik
  6. bir entry daha gireyim soz cikacagim
  7. bkz lerin entry den daha cok begenilmesi
  8. bu entry ye oy verenler bir daha gorulmedi
  9. hayatim entry olmus daha ne
  10. daha entry girmeden eksi oy almak

© 2008 - uludağ sözlük

bu entry i daha once gammazlamissiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu entry i daha once gammazlamissiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu entry i daha once gammazlamissiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osmanli dusmanliginin prim yapmasi » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » patlamis misiri tek tek yemek » sevgiliden ayrilma sebebi olarak sozluk » dagda buyuk tuvaleti yapma » derste sesli sekilde haydar dumen kosesi okumak » aglamak » impuls control defect » garson soda getir sade olsun » bakis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games