bu dunyadan fayda yok oteki de supheli 

kapat
  1. volkan konak'ın dertliyim kederliyim isimli şarkısındaki vurucu söz.
    (nedir yani, 08.05.2008 18:23)
  2. hep merak ederim bu şarkıyı dinlerken;
    acaba volkan konak bu müthiş eserde, bu sözü söylerken şu anlamlardan hangisini vurgulamak istiyor:

1 - bu dünyadan fayda yok, her daim mutsuzluk var. öbür taraf bize bahşedilmiş; lakin orada da mutlu olup olamayacağımız şüpheli. (amellerimiz kötüyse, öbür tarafta da rahat değiliz manasında.)

2 - öbür taraf diye bir şey yok, inancımız boşa.
    (yumusak falan degil bu g, 08.05.2008 18:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fernando jose torres sanz » stiletto » senin annenle baban akraba mi » depresyon » yatmadan once son sozler » biri forward mi dedi » oscar wilde in son vasiyeti » uskudar ticaret meslek lisesi » dagitici adalet » universiteye olan ozlem » old love » serdar keskin » shadowhook » harcsiz pasaport belgesi » meleklerin cinsiyeti » tomas zapotocny » pilli bebek » bir tikkynin namaz kilmasi » luiz felipe scolari » 13 mayis 2008 youtube a erisimin acilmasi » ardahan in tarihi eserleri » benim o » eski camlar bardak oldu » elma » there will be blood » rome » becoming insane » hayirli1i » baba ile konusurken arkadan gelen counter sesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa