bu defa 

kapat
  1. sakin'in hayat albümünün altıncı parçasıdır. sözleri:

bir kaç gün ya
    bir kaç hafta
    üç gün yirmi üç dakika
    sonrasıydı her şey donarken

bildik bir ses olmuştun ya,
    sonunda bir ben duyan
    kaçırdım orda bakarken hayaline...

bir defa kalsam yanında
    hayat güzel hikayemde kalınca

bir ses duydum, sen sanmıştım
    ta derinden, içlerdeyken,
    sorma sen, sus, her şey bağırırken.

bildik bir ses olmuştun ya,
    sonunda bir ben duyan
    kaçırdım orda bakarken hayaline...
    #3124753 (fabala, 11.03.2008 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bu defa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu defa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu defa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koray caliskan » orgensel baginti problemleri » sean marks » bir yazari sirf motive olsun diye artilamak » yarrak gibi kadin » menekse » can bartu » 29 agustos 2008 uefa kupasi kura cekimi » saglik kiraathanesi » kol saatine bakarken yumrugu sikmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games