bu davamiz icin canimizi veriririz 

1. akp gaziantep milletvekili fatma sahin'in şanlıurfa kongresinde ettiği söz. benim anlamadığım nokta sizin davanız ne? canlar filan veriliyor hayırdır savaşa mı gidiyoruz, dağa mı çıkıyorsunuz?

--spoiler--
    AKP Kadın Kolları Başkanı, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ise, "Bu dava, misyon için gerekirse canımızı vermeye hazırız" dedi.

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Şahin, Şanlıurfa kongresinde Necip Fazıl'dan, "Surda bir gedik açtık, şahane mi şahane, ey kahpe rüzgár, artık nereden esersen es" dizesini okudu. Şiirin orijinal dizesi ise "Surda bir gedik açtık, mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgár artık ne yandan esersen es." Şahin, "Türbanda adım adım gideceğiz" sözleri nedeniyle iddianamede siyasi yasak istenenler arasında yer alıyor. Şahin, önceki günkü Siirt kadın kolları kongresinde de kadınlara, "Sizler için anayasayı değiştirdik, gerekirse yine değiştiririz" diye seslendi.
    --spoiler--

http://www.hurriyet.com.t...id=4078&oid=1&l=1
    #3152797 (madmadam, 17.03.2008 12:16)
  2. militarist havayla fazlasıyla yoğrulmuş ülkem ve insanı için ters tepen cümledir. sözde davalar için canlar verilmiyor bizde ya da zamanında verilmiş şimdilerde alınıyor...

neden?

*-çünkü bizden değil, vurun lan!
    #3152814 (kobe08 css team, 17.03.2008 12:19 ~ 12:20)
  3. herhalde (bkz: demokrat parti)ye atıf yaptı.
    #3152849 (dragonhead40, 17.03.2008 12:28)
  4. (bkz: gregor samsa)
    (bkz: hamam bocegi)
    #3152882 (cehennetlik, 17.03.2008 12:40 ~ 12:41)
  5. davanın ne olduğunun derhal açıklanmasını gerektiren,cümle.
    #3152918 (BURAX, 17.03.2008 12:59)

© 2008 - uludağ sözlük

bu davamiz icin canimizi veriririz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu davamiz icin canimizi veriririz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu davamiz icin canimizi veriririz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» malta erigi » magellan » sevgiliyle denize girmek » get out of my life woman » resul balay » avlaka burnu » yildirimbosna » erkegin kadindan daha cok on planda olmasi » kediye kafa atan mucahit fare » kuafor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games