bu daglarda sesim durur 

1. ulku tamer'in şiirine zulfu livaneli'nin bestesi. 1998 tarihli nefesim nefesine albümünden. ferhat livaneli düzenlemedeki ustalığını soprano ile yaylı partilerinde (özellikle aralardaki ezgiler) konuşturmuş. kısaca söz müzik düzenleme süper bir livaneli ezgisi olmuş.

yürür sevdan dilden dile
    karanlıkta açan güle
    ben yok olup gitsem bile
    bu dağlarda sesim durur

dört bir yanı sarmış hain
    hükmü ne ki tek yüreğin
    gelen içsin giden içsin
    su başında tasım durur

düşünüzde görün beni
    düşte hayra yorun beni
    esen yele sorun beni
    gökyüzünde yasım durur
    #2338429 (borodin, 18.09.2007 21:14)
  2. sanki geleneksel bir türküymüşçesine türk halk müziğine uyumlulaşan güzel türkü. zülfü livaneli de ustaca seslendirmiş.
    #3470834 (kaptanreis, 30.05.2008 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

bu daglarda sesim durur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu daglarda sesim durur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu daglarda sesim durur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic kiz arkadasi olmamis universite ogrencisi » matbuat kanunu » turkiye nin turkiye olma girisimi » gece ve muzik » abakus » istanbul bogazi » ace of spades » turuncukolik » sarkici pamela pamela mi pemila mi sorunsanli » aile bireylerinden gelen komik sms ler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci