bu da onlardan bir tanesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya bizdensiniz ya onlardan
  2. kimlerdensin onlardan mi
  3. muslumanligi onlardan mi ogrenecegiz
  4. onlarlaydim ama onlardan degildim
  5. sorunlarin onlardan kactikca buyumesi
  6. etrafina bak onlardan olma sakin
  7. bir kavme benzeyen onlardan olur
  8. bir kum tanesi
  9. tanesi 1 ytl iki tanesi 3 ytl
  10. kar tanesi

© 2008 - uludağ sözlük

bu da onlardan bir tanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu da onlardan bir tanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu da onlardan bir tanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koktengri » randy couture » brutal ezan » fenerium » deniz konsimentosu » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » secde » vaka i hayriye » ashaf » yilmaz ozdil » asik olmak » az muhterem cok gotveren » tabuttamenemenyapanimam » bazi seyleri soyleyememek » kafaya takilan sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » calismamak » sabrina tavernise » bush un yeni finosu » son ada » hossik » fenerbahce muhtarlik parki » dumur olaylar » metronom » gol atmis appiah » yasar kemal » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » cursed » bir teselli ver » butun dunyada askerler olmasa » tofas