bu cigligi duyun 


kapat
  1. Yılbaşında taksimde ki taciz olaylarına tepki olarak adalet bakanlığına verilen ve 250 bin kişiye yakın katılımın olduğu dilekçelerdir.

    Hurriyet.com. nin başlattığı bu çığlığı duyun kampanyasına Star TV ve Kanal de katıldı
    Tepki büyüyor
    Sessiz kalmayalım. Bu çığlığı duyup duyuralım.

    dilekçeyi okumak ve göndermek için;
    http://proje.hurriyet.com...ailgonder/mailgonder.aspx

    haber için;
    http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=55389
    #2797549 (espressivo, 06.01.2008 10:19 ~ 10:22)

© 2008 - uludağ sözlük

bu cigligi duyun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu cigligi duyun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu cigligi duyun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1820 » namuslu yazarlar » cilgin sedat » asik olmak » ali baspinar » basbakan ve santaj » yin mi yimen mi » sevgiliyi grayderle kovalamak » action research » turk kadinlarinin sarisin olma egilimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games