bu cicek sizin icin yaptirildi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizin icin istikbal olan seyler benim icin mazidir
  2. sizin icin
  3. hanimlar sizin icin
  4. sizin icin sectiklerimiz
  5. sizin icin ne yapabilirim dedektif
  6. 1 mayis sizin icin ne ifade ediyor
  7. anneannenin sizin icin cekirdek ayiklamasi
  8. sizin seviyenize inmek icin hergun domates yiyorum
  9. bir anne icin cicek toplamak
  10. kiza yaranmak icin cicek acmis agac dali koparmak

© 2008 - uludağ sözlük

bu cicek sizin icin yaptirildi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu cicek sizin icin yaptirildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu cicek sizin icin yaptirildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rafiye » luxemburg » dolly parton » nihilist » araba park ederken babanin arabadan indirmesi » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » mert ile gert » siyahin matemi » nick inin hakkini veren yazar » oss de soruyu okurken dalip gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci