bu bu nedir bu 

kapat
  1. yapı kredi telecard reklamında komutanın askere kartı göstererek sorduğu soru.

- bu bu nedir bu ?
    + telecard komutanım
    - napıyorsun bununla ?
    + ... *
    #461024 (salca, 26.07.2006 00:11)
  2. (bkz: klasik turk reklamları)
    #461131 (siyirmis eleman, 26.07.2006 00:46)
  3. (bkz: kaan girgin) ' in oynadığı yapı kredi reklamında geçen soru.
    #461146 (ben miyim, 26.07.2006 00:49)

© 2008 - uludağ sözlük

bu bu nedir bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu bu nedir bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu bu nedir bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenci bir hanimla cinsel birliktelik yasamak » evlilikte kadinin erkekten buyuk olmasi » hellori » otobus fren yaptiginda kafalarin sallanmasi » otobuste yer vermeme yontemleri » ulan okuz anadolulu » oldurme icgudusu » simon diyor ki » suprise » gemide a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci